Gratis Op Je Verjaardag: 10 Dingen Om Je Verjaardag Gratis Te Vieren

Deze toffe krijg je gratis op je verjaardag

Jarig zijn is voor de meesten toch wel de favoriete dag van het jaar. En bij een verjaardag horen cadeautjes. Wist je dat je tegenwoordig bij allerlei bedrijven een gratis producten als cadeautje krijgt als je jarig bent?

Hoe tof is dat! Op deze pagina vind je een overzicht van alles wat gratis is op je verjaardag.

Dit is allemaal gratis op je verjaardag

Dus profiteer er maximaal van. Je zult in elk geval geen honger hebben. ????

1. De beroemde HEMA tompouce

Ja ja, de beroemde tompouce van de HEMA kun je gratis op je verjaardag krijgen! Om deze gratis af te halen heb je een HEMA klantenpas nodig met een ingevuld profiel (zodat ze je geboortedatum kunnen checken).

1 week voor jouw verjaardag ontvang je per mail dan een voucher voor een gratis tompouce. Je kunt tot 3 dagen na je verjaardag je roze tompouce afhalen bij een HEMA bij jou in de buurt.

2. Gratis Tony Chocolonely bij de LIDL ????

Ook de LIDL trakteert op jouw verjaardag. En niet het minste: als je jarig bent kun je een gratis chocoladereep van Tony Chocolonely in de smaak Karamel-Zeezout ophalen. Daarnaast heb je nog keuze uit drie andere smaken van Tony Chocolonely.

Je hebt hiervoor de LIDL Plus app nodig. Zorg er ook voor dat je bij instellingen je verjaardagscadeau activeert.

3. Gratis Essence nagellak bij Kruidvat

Als je een voordeelkaart van de Kruidvat hebt kun je tot een maand na je verjaardag gratis een nagellak van het merk Essence meenemen. Scan bij het afrekenen je voordeelkaart en de korting zal automatisch worden toegepast.

4. Oneindig data met een T-Mobile abonnement

Heb je een telefoon abonnement van T-Mobile? Dan krijg je één dag Unlimited Data voor je abonnement. En dat hoeft niet eens op je verjaardag zelf te zijn! Je kunt zelf kiezen wanneer je dit wilt activeren, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of een lange autorit voor de boeg hebt.

5. McNuggets, Hamburger of McFlurry bij McDonalds ????

McDonalds was als kind onze favoriete restaurant en velen gaan er vandaag de dag nog steeds graag naartoe. En op je verjaardag helemaal want McDonalds heeft een gratis traktatie voor je!

Je kunt namelijk gratis McNuggets, een hamburger of McFlurry ophalen.

Zorg dat je voordat je naar de Mac gaat de app hebt gedownload en in elk geval je geboortedatum hebt ingevuld op je profiel. Op je verjaardag verschijnt automatisch een voucher in de app waarmee je een van deze gerechten kunt ophalen.

6. Kosteloos relaxen in de sauna

Misschien ben je wel toe aan wat ontspanning. In dat geval krijg je bij diverse sauna’s gratis entree op je verjaardag. Controleer hiervoor de website van je favoriete sauna en/of sauna’s bij jou in de buurt.

7. Gratis naar het pretpark

Zin in een dagje pret en plezier met de kids? Dan kun je gratis naar Toverland als jarige! Deze actie geldt voor zowel kinderen- als volwassenen dus kies de beste datum en profiteer van een voordelig dagje uit.

Je hebt hiervoor een ‘Jarige’ ticket nodig welke je via de webshop van Toverland kunt aanvragen.

7. Dineren zonder te betalen

Of wat dacht je van gratis uit eten op je verjaardag? Dat kan dus ook bij verschillende restaurants. Vaak is wel de voorwaarde dat je een of meerdere betalende gasten meeneemt.

Voor een overzicht van restaurants bekijk het overzicht op deze site.

8. Gratis lavacake bij New York Pizza

Als je op je verjaardag een pizza besteld bij New York Pizza krijg je er een gratis lava cake bij.

9. Gratis donut bij Dunkin’ Donuts ????

Ook Dunkin’ Donuts is trakteert op jouw verjaardag en wel met een gratis donut naar keuze. Net zoals bij de andere restaurants geldt dat je de app met een ingevuld profiel moet hebben.

10. Gratis product bij Jumbo en.. Bloemen!

Als je boodschappen doet bij de Jumbo moet je daar zeker wezen op je verjaardag. Je krijgt namelijk een gratis product als je een Jumbo Extra’s pas hebt. Het product dat je krijgt zal een van je recente aankopen zijn. Oh, en je krijgt ook nog een gratis bosje bloemen! ????

Als je nog gebak nodig hebt kun je dat ook gelijk meenemen met 20% korting!

Plaats een reactie