Voetbal kijken in het buitenland

Voetbal kijken in het buitenland: Dit is de oplossing!

Wil je voetbal kijken in het buitenland tijdens je vakantie? Dat is vaak lastig wanneer dit wedstrijden van Nederlandse clubs zijn of wanneer Nederlandse TV zenders de rechten hebben.

Voetbal livestream & TV geblokkeerd in het buitenland

Alhoewel steeds minder vaak blokkades optreden als je via internet Nederlandse TV kijken wilt, is dit met voetbal niet zo.

Waarom?

Dit heeft alles met uitzendrechten te maken welke veel geld kosten (en opleveren). Hierdoor is het niet mogelijk om met een IP buiten Nederland deze voetbal streams en video’s te kijken.

Vaak krijg je een van de volgende meldingen:

  • Deze video is alleen beschikbaar in Nederland
  • Deze video is niet beschikbaar in je land
  • Het is niet toegestaan om deze aflevering vanuit uw geografische locatie te bekijken
  • Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.

Recent ontdekte ik dat Kijk.nl (waar ik de Champions League wedstrijden van Ajax wilde kijken) de volgende melding geeft bij een buitenlands IP: Sorry, video niet gevonden.

Eerst dacht ik dat dit vanwege de drukte was (kwart finale Champions league) maar nadat ik een VPN ingeschakeld had was het probleem weg.

Een IP blokkade dus.

Iets waar waarschijnlijk veel Nederlanders in het buitenland tegenaan lopen.

De oplossing: Voetbal kijken met een VPN

Met een VPN kun je ongestoord naar jouw favoriete voetbalwedstrijden kijken in het buitenland, zonder gedoe. Je hebt al een VPN voor een paar euro per maand (gratis VPNs kunnen onveilig zijn dus pas hiermee op).

Wanneer je een VPN netwerk gebruikt maak je verbinding met een server in Nederland (of een ander land naar keuze) zodat je via dit IP adres surft. Hierdoor lijkt het alsof je gewoon in Nederland surft en zal er geen blokkade optreden

Tip: Gebruik een VPN van NordVPN (klik hier). Dit zijn momenteel de 2 beste VPN aanbieders. Hiermee kun je in een paar minuten overal ter wereld voetbal kijken zonder blokkades.

Overal voetbal kijken met NordVPN ⚽️

Met NordVPN kun je overal waar je bent voetbal kijken zonder blokkades. ????

Jouw grootste voordelen:

  1. Omzeil de IP/GEO blokkade door te surfen via een Nederlands IP
  2. Kijk op officiële sites in plaats van schimmige ‘gratis’ stream sites
  3. Nederlands commentaar tijdens de stream

Met deze oplossing kun je ongestoord Eredivisie streams kijken, Champions League wedstrijden en meer.

Je kunt natuurlijk ook andere streams en video’s welke in het buitenland geblokkeerd zijn bekijken met een VPN verbinding.

Welke VPN kan ik snel en makkelijk gebruiken?

Zelf heb ik om de blokkades te omzeilen ExpressVPN en later nog GooseVPN (Nederlands) gebruikt.

Dit is de beste VPN provider van dit moment:

NordVPN (9.2) (klik hier om deze VPN te gebruiken)

Meer informatie over Eredivie voetbal kijken in het buitenland kun je vinden op de website VPNgids. Daar kun je nog meer VPNaanbieders vinden inclusief reviews en informatie over het installeren.

4 gedachten over “Voetbal kijken in het buitenland”

  1. Een gedetailleerde gebruiksaanwijzing hoe je vervolgens na aanschaf van zo’n VPN op een site inlogt waarop voetbal (Fox, Ziggo etc.) te zien is, maakt deze tips nog bruikbaarder. Zeker voor een leek

    Beantwoorden

Plaats een reactie