Snel theorie Leren & halen voor auto of scooter

Snel theorie leren en halen

De theorie halen voor je rijbewijs is voor velen misschien wel moeilijker dan het leren auto rijden. Zelf keek ik hier in elk geval enorm tegenop.

Je moet alle verkeersregels bestuderen en begrijpen, gevaarherkenning onder de knie krijgen en ook nog tal van begrippen en regelingen begrijpen.

Toch is het mij recentelijk gelukt dit in 2 weken onder de knie te krijgen. Voor alle oefenexamens ben ik geslaagd en ook bij het CBR was ik in 9 minuten klaar met slechts 3 fouten.

Hoe ik dit heb gedaan deel ik in dit artikel.

Snel theorie leren

Voordat ik dit jaar opging voor mijn auto theorie heb ik dit jaren uitgesteld. 15 jaar terug ben ik namelijk 5 keer gezakt voor mijn scooter theorie en hierdoor heb ik lang uitgesteld om mijn rijbewijs te halen.

Toch moest dit er van gaan komen en ben ik gestart met rijlessen. Echter kun je niet te lang lessen zonder theorie want dan kan er geen voortgang gemaakt worden. Je moet tenslotte wel de regels kennen op de weg.

In slechts 2 weken tijd is het mij gelukt alles te leren voor het theorie. Hoe ik dit gedaan heb?

Met een online videocursus.

Auto theorie videocursus

In deze cursus wordt op een leuke en informele manier alles op een simpele en makkelijk te begrijpen manier uitgelegd. Met handige ezelsbruggetjes zodat je complexere situaties ook snel begrijpt.

Ik heb twee keer de videocursus van +- 4 uur doorgenomen en hierna 8 verschillende oefenexamens gemaakt. Voor elk examen ben ik geslaagd.

Tip: schrijf zoveel mogelijk mee met de video’s. Door dingen op te schrijven onthouden je hersens informatie tot wel 10x beter.

En in plaats van dat het een saaie taak was waar ik tegenop zag leerde ik met plezier mijn theorie. Ergens was het jammer dat ik mijn theorie gehaald had dus omdat de video’s zo vermakelijk waren.

De cursus die ik heb gebruikt is van TheorieToppers. En toppers zijn het zeker. Als je de reviews leest zie je dat ruim 95% in één keer is geslaagd voor hun auto theorie.

Dat is dus snel theorie leren én halen!

Theorie cursussen van Theorie Toppers

  1. TheorieToppers Auto
  2. TheorieToppers Scooter
  3. TheorieToppers Motor

Naast een theoriecursus voor de auto kun je hier dus ook je scooter theorie en motor theorie leren.

Moeite met theorie leren?

Dan is het dus echt een aanrader om ook de videocursus van Theorie Toppers te gebruiken. Hiermee heb je bijna de garantie dat je in één keer gaat slagen.

Plaats een reactie